Remmencheck

Kosmonaut 23e, 3824 MK Amersfoort

Remmencheck

Veiligheid kent geen compromissen.

 

Remmen zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed onderhouden remmen verkorten uw remweg aanzienlijk en dat is wel zo veilig! Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij uw remmen en de remvloeistof. Ze monteren -als dat nodig is- uitsluitend Bosch-remschijven en -remblokken.

Het merk Bosch kent u waarschijnlijk al van het kwalitatief hoogwaardige elektrisch gereedschap, waaronder boormachines of de duurzame huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers. Wat u waarschijnlijk niet weet, is dat Bosch ook een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant is van auto-onderdelen, autotechnologie en diagnose-apparatuur. In nagenoeg iedere auto zitten onderdelen of technologie van Bosch, dus ook in die van u. Bosch biedt een compleet remmenprogramma: van losse onderdelen tot complete remsystemen voor alle merken en type auto’s.

Bij garage Boshart bent u voor het onderhoud van uw auto altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geldt zeker ook voor het jaarlijkse wagenonderhoud. Garage Boshart vertrouwt hierbij op de kennis, ervaring en apparatuur van Bosch. Uw auto, ongeacht het merk, is bij ons in goede handen. Wij zorgen voor de beste kwaliteit tegen de juiste prijs.

 

Is uw auto toe aan een remmencheck?
Twijfel dan niet langer en maak een afspraak bij garage Boshart!